Pe e Moni?Fai mai latou o le mamafa o pupuni, o le a sili atu le aafiaga

O pupuni e tuʻufaʻatasia galuega ma teuteuga, ma avea ai ma elemene taua i le teuteuga o fale.

E ui lava o loʻo nofoia naʻo se vaega itiiti o le fale atoa, e le naʻo se poloka lanu tele.O le faʻataʻitaʻiga o le tofo a le tagata e ona le fale, lea e mafai ona aʻafia ai lagona faʻapitoa o tagata.Afai latou te fetaui lelei, o le a pei i latou o fetu fana i luga o le auala, o loʻo i ai se lagona o teuga ma mea taugata.Ae afai e le fetaui lelei, o le a foliga taugofie ma masani.

 1. O leThickerAnd Hsili atuThe Cfagu,The Better?

图片1

Ie puipui 1

E masani ona ioe tagata faʻatau e sili atu le mamafa o le ie pupuni, o le sili atu ona teuteu ma faʻaoga.Ae o le faʻatinoga o pupuni e leai se mea e faʻatatau i le mafiafia, ae faʻatasi ai ma le mamafa o le vulu.

No.E leaio le mamafa o pupuni, o le lelei lea.

E pei o le ie silika na e faʻatau, e matua mama lava, e mafai ona tatou fai atu e le lelei le ie?E le gata i lea, o le mamafa o le kalama ua na o se faʻailoga, ma e le mafai ona avea ma faʻataʻitaʻiga mo le faʻamasinoina o le lelei o se pupuni.

O le mea e sili ona taua, o a mana'oga o tatou tagata fa'atau?

Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi tagata e fiafia i le sitaili teuteu atoa ma se pao vave ma manino;o nisi e fiafia i sitaili faigofie, fa'alelei ma isi sitaili teuteu eseese.I le faaopoopo atu i le sitaili teuteu, mo le manaʻoga mo pupuni, o nisi e manaʻomia le lelei o le ea, ae o isi e manaʻo e filifili se faʻalelei lelei. Ma o avanoa eseese e eseese manaʻoga mo le malamalama.

E te le sese i le filifilia o pupuni e tusa ai ma ou manaʻoga moni.

 2. FaapefeaStaofiWe Cfa'amau?

 图片2

Seti pupuni Fa'amalama 1

Pe a filifilia pupuni, e tatau ona e mafaufau i moli, meafale, tele avanoa, lanu potu, mea e fiafia i ai le tagata lava ia ma tulaga tau tamaoaiga o le aiga.

pupuni o le potu malolo

 图片3

pupuni mo le Potu Ola 1

O le potu malolo e tumu i le malamalama ma o se nofoaga e fai si faʻatumauina gaoioiga a tagata.E fetaui lelei le faʻaogaina o le moli-faʻasalalau ma mamanupupuni mama.

Poe pupuni

 图片4

Ipu Potu 1

O le potumoe e masani ona manaʻomia le filemu.O le lanu o meaafale e le tatau ona malosi tele, ma e le tatau ona malosi tele le moli.O le mea lea, o pupuni e sili ona vaevaeina i ni laupepa se lua, o le pito i fafo e faia i le moli-faʻasalalau solo, ma o le pito i totonu e semi-transparent poʻo 100%pupuni pogisa.I lenei auala, i le vaveao ma le afiafi, naʻo le pito i fafo o le paʻu e faʻaaogaina e faʻaogaina ai le potumoe atoa e foliga malu ma faʻalelei, ma e paʻu pupuni pogisa i le taimi o le moe, ma e mafai e tagata ona malolo atoatoa i se siosiomaga filemu.

O faʻamalama i le itu i saute e lava le malamalama i le tausaga atoa, o lea o pupuni e faʻaaogaina mo faʻamalama i le itu i saute e mafai ona filifili pupuni mafiafia ma le la ma le puipuiga o le UV.Mo le faamalama i matu, e mafai ona e filifilia pupuni manifinifi e faʻaoga ai le malamalama i totonu o le potu ma faʻamalamalama atili ai le potu.

I le taimi nei, o loʻo i ai le tele o ituaiga o pupuni i luga o le maketi, faʻatasi ai ma sitaili eseese ma uiga eseese, lea e avea ai pupuni fetaui ma se malamalama.I le mea uma lava, o fautuaga sili ma taʻiala e: aua le mulimuli tauaso i le masani, , a uma, e sili le filifilia o se pupuni e fetaui ma lou fale.


Taimi meli: Ian-11-2022